f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
vasárnap, 02 szeptember 2018 19:10

"Szeretnénk választ kapni, hogy történhetett ez meg?" - teljesen összetört a kegyetlenül meggyilkolt sólyi kislány családja

Írta:
Értékelés:
(3 szavazat)
Képtelenek beletörődni a tragédiába Képtelenek beletörődni a tragédiába Fotók: Ács Krisztián

Sóly - Győző és Zsanett egyszerűen képtelenek feldolgozni lányuk, Adrienn elvesztését. A rendőrségtől várják a választ, mi történt azon a borzalmas májusi éjszakán, amikor a nyolcéves Adriennt F. Ferenc kegyetlenül meggyilkolta. 

Közel öt hónap telt el a brutális gyilkosság óta, amiben egy nyolcéves sólyi kislányt, Horváth Adriennt (8†) egy 19 éves fiú különös kegyetlenséggel megölt. Bár ahogy múlik az idő, a fájdalmak nemhogy enyhülnének, egyre inkább erősödnek, és lányuk elvesztésébe láthatóan szépen lassan belerokkannak a kislány szülei. - Nagyon hiányzik az Adri, szeretnénk túl lenni ezen az egészen, hogy egy kicsit megnyugodjunk és szeretnénk válaszokat kapni, hogy történhetett ez meg? - mondta elcsukló hangon a kislány édesapja Győző.

Bár a kislány édesanyja is otthon volt, egyszerűen képtelen volt beszélni, kislányára gondol minden nap és arra a szörnyű napra, amikor Adri utoljára kilépett az ajtón. A fájdalmát az is erősíti, hogy a gyilkosság napján éppen dolgozott, így még lehetősége sem volt utoljára látni a Adriennt, mielőtt Ferenc kegyetlen kezei ki nem oltották az ártatlan kislány életét. Győző és Zsanett azt mondja, rengeteg kérdésük van amire szeretnének választ kapni. Mint mondja, lelkileg teljesen szétestek mindannyian, egymásban tartják a lelket és bár tudják, hogy vissza nem hozza semmi kislányukat, Adri testvére Dani nemrégen kapott egy kis cicát, hogy valamivel lekösse magát. Dani egyébként egyedül és szüleivel is rendszeresen kijár testvére sírjához, gyakorlatilag napi szinten.

A család tudja, hogy szörnyű hónapok elé néznek ahogy a tárgyalás megkezdődik, szeretnének a szemébe nézni lányuk gyilkosának, s mi több, feltenni neki egy pár kérdést. Ferenc családja az eset óta egyszer sem beszélt a kislány szüleivel, bocsánatot sem kértek tőlük - állítják. Korábban beszéltünk Ferenc apjával, ezért a napokban ismét felkerestük. Szerettük volna tudni, mi van a Ferivel, azonban a köszönés helyett, két őrjöngő pitbull kutya kíséretében, kerítésen belülről mindössze annyit sikerült kiordítani, hogy:

" Tipli, mert meg lesztek b.szva!!!", majd stábunkra hívta a rendőröket. 

Ahogy korábban megírtuk, Adrienn 2018. május 18-án este ment el otthonról rollerezés közben F. Ferenccel, akit a rendőrség 24 órán belül elfogott. A fiú beismerte a gyilkosságot, jelenleg előzetes letartóztatásban van. Amennyiben a 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésében bűnösnek mondják ki, fiatal kora miatt maximum 15 év börtönt kaphat. Az ügy jelenlegi állásáról kerestük a rendőrséget is, akik későbbre ígértek tájékoztatást. A kegyetlen történet összefoglalóját ide kattintva olvashatják el.

Megjelent: 4408 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 02 szeptember 2018 20:25

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum