f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
péntek, 01 június 2018 21:39

"Állati" jó nap Várpalotán - gyereknap az Alex menhelyen

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
"Állati" jó nap Várpalotán - gyereknap az Alex menhelyen fotók: Alex Állatvédő Egyesület

Várpalota -  Finom ebéd, tűzoltó bemutató,  csillám tetoválás és rengeteg színes program a kutyamenhelyen.  

Szombat délben rendezik meg a már hagyománnyá vált kutyás gyereknapot Várpalotán a Készenléti lakótelepen, az Alex menhelyén. Mivel a kutyák olyanok, mint a gyerekek, szükségük van a rendszeres foglalkozásra. Ennek apropóján az Alex Állatvédő Egyesület szervezésében egy kutyás napot rendez a gyerekek és felnőttek részére, ahol a sok érdekes játék mellett lehetőség adódik a kutyákkal megismerkedni, játszani, sétáltatni esetleg a későbbiekben örökbe fogadni.

Az ember és állat közötti kapcsolat régóta egy természetes interakció, hiszen tudományos tény, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Azt azonban kevesen tudják, hogy az állatok jelenléte már önmagában is számos kedvező hatást gyakorol az állatszeretőkre. Most lehetőség nyílik azok számára is megismerni a kutyákat és szokásaikat, akik nem tartanak otthon házi kedvencet.

A gyereknapon a Pétfürdői Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltói is bemutatkoznak, de lesz csillám tetoválás, ingyenes állatorvosi tanácsadás, fajtakutya bemutató, vegetáriánus ételkóstoló, tombola, közös főzés és finom ebéd is a rendezvény alatt. - Minden gyerek, aki hoz magával egy rajzot, ajándékot kap. A kutyák rengeteg foglalkozást igényelnek, szeretik ha sétálni viszik őket, a látogatóktól kapott jutalomfalatokért pedig szinte elolvadnak - mondta Gali Éva az egyesület vezetője. A szombati programra a belépés ingyenes. További információk itt érhetők el. 

 

Megjelent: 1295 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 01 június 2018 22:52

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum