f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
csütörtök, 22 március 2018 22:18

Tragédia Peremartonban- egy ötéves kisfiú meghalt Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(5 szavazat)
Fekete lobogó az óvoda bejáratánál Fekete lobogó az óvoda bejáratánál fotó: Ács Krisztián

A tragédia vasárnap hajnali négy óra körül történt a Veszprém megyei Peremartonban. A szomszédok a sok mentőautóra lettek figyelmesek. 

Úgy tudjuk a kisfiú kedden esett át egy mandulaműtéten, majd szerdán haza is engedték. A gyermekeit egyedül nevelő édesanya-aki Budapestről költözött Peremartonba fél évvel ezelőtt- észrevette, hogy Milán lázas és szörcsög. Ezután az anya elvitte az ügyeletre a gyermeket, azt érezte valami nincs rendben. Többek szerint az orvos azt mondta neki, hogy ez műtét után előfordulhat, majd ellátták, gyógyszert adtak neki és hazaengedték. Másnap hajnal négy órakor bekövetkezett a tragédia. A szomszédok elmondása szerint az ötéves Milán életéért órákon át küzdöttek a mentők, de a kisfiú elvérzett.

fotó:internet

A Tényeknek egy nő elmondta, hogy a kisfiú vért hányt, ezért hívtak hozzá mentőt, de az anya hiába kiabált segítségért, a kezében meghalt a kisfiú. Megkeresésünkre Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője is megerősítette, hogy három mentőegység érkezett a helyszínre, két órán át küzdöttek, de a gyermek életét sajnos nem lehetett megmenteni. Úgy tudjuk Peremartonban hatalmas az összefogás, a környékbeliek és az önkormányzat együtt próbálnak segíteni az édesanyának. Már gyűjtőládákat is kihelyeztek az óvodába, mert a család-a környékbeliek szerint-rossz anyagi körülmények között él, a gyermek temetését is alig tudják kifizetni.

Értesüléseink szerint a helyi óvodába-ahová Milán járt-korábban bált szerveztek a hétvégére, ám úgy döntöttek a vezetők, hogy ezt nem tartják meg. A helyiek szerint a belépőjegyek árát az édesanyának fogják odaadni. Úgy tudjuk az illetékesek vizsgálják, mi okozhatta a gyermek halálát. 

 
 

 

 
 
Megjelent: 24681 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 23 március 2018 11:11

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum