f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szombat, 14 április 2018 15:49

Két gyerek is megsérült a szápári balesetben (Videó!!!!) Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(3 szavazat)
Mentők dolgoznak a szápári balesetnél Mentők dolgoznak a szápári balesetnél Fotók: Ács Krisztián

Szápár - Két gépkocsi ütközött össze Szápár közelében szombaton délután. 

A baleset délután fél kettőkor történt - tudtuk meg a rendőrségtől, ahol két személygépkocsi ütközött össze a szápári elágazóban. Információink szerint az Opelt vezető nő Szápárról hajtott volna ki, amikor a Mór felől érkező kocsival összeütköztek. A Volkswagen az ütközés után lesodródott az útról, megpördült majd az árokba csapódott.

Úgy tudjuk az Opelben egy 9 és egy 12 éves gyermek utazott, akik a nagymamájukkal éppen hazafelé indultak egy gyereknapról. A balesethez a zirci tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A mentők tájékoztatása szerint a balesethez nagy erőkkel, három mentőkocsival valamint helikopterrel indultak, végül az utóbbira szerencsére nem volt szükség.

A balesetben, a 9 és 12 éves lány gyermekek, valamint a bográcsozásra tartó férfi könnyebben sérült meg, őket a mentők megfigyelésre kórházba szállították. A kocsit vezető nagymama nem sérült meg az eset során. A helyszínen egy ideig teljes útlezárás volt érvényben, rendőrök és polgárőrök irányították a forgalmat az érintett kereszteződésben. 

Megjelent: 7129 alkalommal Utoljára frissítve: szombat, 14 április 2018 18:54

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum