f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
csütörtök, 07 június 2018 21:07

Átadták a sólyi családnak gyűjtött adományt

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Átadták a sólyi családnak gyűjtött adományt Fotók: Ács Krisztián

Sóly - A sólyi polgármesteri hivatal épületében adták át a meggyilkolt kislány szüleinek gyűjtött adományt a polgármesterek. 

A rettenetes gyilkosság óta két és fél hét telt el. A tragédiát ért család részére Berhida, Vilonya, Papkeszi, Hajmáskér, Veszprém, Öskü és nem utolsó sorban Sóly község gyűjtést szervezett. Ennek köszönhetően a mai napon Kaptur József, sólyi és Fésüs Sándor vilonyai polgármesterek és kollégáik átadták át a meggyilkolt kislány édesanyjának Farkas Zsanettnek az összegyűjtött adományt.

- Úgy gondoltuk, hogy szüksége lesz a családnak anyagi támogatásra, illetve nem feltétlenül csak anyagira, hanem egyéb élelmiszeradományra is és ezért nyitottuk meg az önkormányzati alszámlát Horváth Adrienn adomány néven - mondta el Kaptur József Sóly polgármestere.

- Nehéz ilyenkor szavakat találni, hogy egyáltalán tudunk-e a bekövetkezett tragédia után a család fájdalmában osztozni, ez valószínű, hogy ilyen formában ez sajnos nem működhet - ezt mondta az adomány átadása után Fésüs Sándor, Vilonya polgármestere. Hozzátette, egy család kereste meg őket, hogy vegyenek részt a gyűjtésben, amire azonnal igent mondott, ezzel is segítve Horváthékat. Farkas Zsanett elmondta, hogy rendkívül hálás az adományokért, ám kislányát jobban szeretné viszont látni.

- Sokat gondolok az Adrira, nagyon szomorú vagyok, hogy elment és remélem a Feri megkapja a büntetését a börtönben - mondta a kislány testvére Dani.

Danit az osztálytársai próbálják felvidítani, mint mondja sikerül is néha, hiszen elég vicces fiúkkal van körülvéve. A suliból hazatérve azonnal tanulásba kezd, majd játszik a telefonján, mert elmondása szerint mióta az Adri nincs, csak azt tudja csinálni. 

 - Az utolsó emlékem Adriról az volt, hogy kiment az ajtón és azt mondta: SZIA DANI"

...Adri örökre elköszönt. A kislány 2018. május 18-án este ment el otthonról rollerezés közben F. Ferenccel, akit a rendőrség 24 órán belül elfogott. A fiú beismerte a gyilkosságot, jelenleg előzetes letartóztatásban van. Amennyiben a 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésében bűnösnek mondják ki, fiatal kora miatt maximum 15 év börtönt kaphat.

Megjelent: 1834 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 07 június 2018 21:55

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum