f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2019 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
csütörtök, 21 június 2018 19:10

Parkoló kocsiba csapódott biciklijével egy kislány Várpalotán

Írta:
Értékelés:
(8 szavazat)
Egy fiatal lány sérült meg Várpalotán Egy fiatal lány sérült meg Várpalotán fotó: olvasó

Várpalota - Csütörtökön kora este kerékpáros baleset történt Várpalotán a Rákóczi úton, egy 15 éves kislány megsérült a balesetben. 

A rendőrség tájékoztatása szerint, a 15 éves lány a városközpont felé haladt biciklijével, amikor egy parkoló autónak csapódott. A kislány elsődleges információk szerint könnyebben sérült - mondta el Nagy Judit rendőrségi szóvivő. Egy közeli házban lakó nő az ablakból látta az esetet. - A kislány több barátjával lefelé biciklizett a járdán. Ott ahol vége volt a járda melletti korlátnak, ott ugrattak le az útra a két kocsi között, de a kislánynak nem sikerült és belecsapódott a parkoló kocsiba - mondta el a nő. Hozzátette, a lány egy hatalmasat sikított, erre néztek vissza a barátai, akik bringájukkal már előrébb jártak. Ekkor azonnal visszafordultak.

- Borzasztó volt, a 15 éves lány fel akart állni, de egyből összeesett, biztos agyrázkódása lett, a biciklije meg a kocsi alá csúszott - tette hozzá a házban lakó nő. Úgy tudjuk a baleset helyszínére sietett a kislány édesapja és a kocsi tulajdonosa is. Információnk szerint a tini a fején sérült meg, a kiérkező mentők kórházba szállították. 

Megjelent: 8775 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 21 június 2018 19:48

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum