f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szerda, 11 július 2018 21:20

Rosszul lett egy férfi Várpalotán - hihetetlen ami ezután történt

Írta:
Értékelés:
(4 szavazat)
Várpalota, Fő tér Várpalota, Fő tér fotó: Ács Krisztián

Várpalota - A város legforgalmasabb pontján, a Fő téren lett rosszul egy idős férfi, majd lefordult a padról. Miközben felsegítette két nő, egy fiatal lépett oda a 80 éves bácsihoz. Ami ezután történt, az mesébe illő.

Az eset szemtanúja egy nő volt, aki az egyik népszerű közösségi oldalon számolt be a történtekről: " Ma Palotán, úgy 8 óra körül zuhogó esőben, a Fő téren a veszprémi buszváróban lefordult egy 80 éves bácsi a padról. Idősebb hölgyek felemelték és visszaültették. A bácsi remegett, fehér volt, mint a fal. Időközben érkezett egy fiatalember is aki megnézte a bácsi pulzusát a csuklóján meg a nyakán is és hívta a mentőket. A bácsit Mekota Györgynek hívják(csak azért tudom, mert én kérdeztem meg tőle) Berhidára akart utazni. A fiatalembert Sándornak hívják, ennyit értettem meg amikor bejelentkezett a 104-re. A mentők nem tudom mikor jöttek ki.

Ebben a buszmegállóban lett rosszul az idős férfi

A fiatalember Veszprémbe ment volna, nem szállt fel a 8:12-es buszra, azt mondta a bácsinak addig nem megy el, míg a mentők nem jönnek, ő majd egy következővel megy el. Csillagos ötös ennek a fiatalembernek emberségből."  Valószínűleg Sándor nem is tud róla, hogy a bejegyzésnél, eddig közel 900-an fejezték ki tiszteletüket és több százan megosztották a nem mindennapi történetet, amiben egy perc alatt kivívta mindenki tiszteletét. Nem túlzás azt mondani: ez a fiatal megmentett egy embert! 

Megjelent: 9161 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 11 július 2018 22:17

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum