Nyomtatás
szerda, 19 június 2019 20:24

Betontömb zuhant egy 12 éves kisfiúra Pusztaszabolcson - válságos az állapota Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)

Pusztaszabolcs - Tanára mentette meg a biztos haláltól a 12 éves tanítványát, miután rázuhant egy közel száz kilogrammos betontömb. 

Elsőként a deltahirek.hu számolt be arról, hogy egy hat évvel ezelőtt felrobbant ház romjainál játszott társaival az a 12 éves fiú, akinek a fejére egy hatalmas, közel 100 kg-os betontömb zuhant, hétfőn este Pusztaszabolcson. Úgy tudjuk a romos épületnél rendszeresen szoktak játszani a fiatalok, ide érkezett biciklivel a fiú is, két barátjával.

 

Mentő a romos ház maradványai mellett © Ács Krisztián

A helyszínen megtudtuk, hogy a fiú egy - korábban valószínűleg állattartásra használt - beton építmény szegélyről akart átugrani egy másikra, amikor arról leesett és a közel egymázsás betontömb rázuhant a fejére.

 

Rendőrök helyszínelnek © Ács Krisztián

Az utcából többen a segítségére siettek, úgy tudjuk egy testnevelő tanár is, aki a hatalmas betontömböt leemelte a gyerekről. A sérült kisfiúért mentőhelikopter érkezett, majd életveszélyes állapotban Budapestre szállították.

 

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is. Sebestyén Mária szóvivőtől megtudtuk, hogy a baleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság.

Megjelent: 407 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 19 június 2019 20:46
Ács Krisztián

Legfrissebbek a szerzőtől: Ács Krisztián