f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szerda, 31 július 2019 21:30

Verekedés Pétfürdőn - apát és fiát verték meg(Frissítve) Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(9 szavazat)
Verekedés Pétfürdőn - apát és fiát verték meg(Frissítve) © Ács Krisztián

Pétfürdő - Egy társaság rontott rá egy apára és fiára szerdán este Pétfürdőn. Hatalmas erőkkel érkeztek a rendőrök, de a támadók elmenekültek. 

Egy társaság italozott az egyik helyi üzlet előtt, amikor egyikük egy sörösüveget tört szét az aszfalton - tudtuk meg a helyszínen egy férfitől. A helyi férfi szerint egy arra járó biciklis férfi szóvá tette a társaság tagjainak, hogy miért tették ezt, és megkérte őket, hogy szedjék össze az üvegszilánkokat, mert hogy ott gyerekek is sétálnak.

 

© Ács Krisztián

Ám a társaság ezen feldühödött és agyba-főbe verni kezdték az édesapát, akinek a segítségére sietett a fia is. Őt sem kímélték a verekedők, többször ütötték, rúgták őt is. Úgy tudjuk az apát még a saját biciklijével is arcon dobták.

 

© Ács Krisztián

A helyiek szerint hét rendőrkocsi érkezett a bejelentés után a helyszínre, ám a verekedők addigra megléptek, a rendőrök egy része azonnal a keresésükre indult.

© Ács Krisztián

Információink szerint a verésben megsérült férfiak fejsérülést és több zúzódást szenvedtek el, őket a mentők kórháza vitték. Kerestük a rendőrséget az esettel kapcsolatban, amint válaszolnak közöljük. 

2019.08.01.14:49 Frissítés:

A 23 éves ozorai, valamint a 28 és 32 éves pétfürdői lakóhelyű férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították, míg 17 éves fiatalkorú társukat később hallgatják ki a nyomozók - közölte a rendőrség. Az elkövetők ellen súlyos testi sértés kísérlete és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás. 

Megjelent: 14671 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 01 augusztus 2019 14:50
Tovább a kategóriában: « Holttestet találtak Polgárdiban

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum