f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szerda, 10 január 2018 16:26

Válságos állapotban a gyulakeszi balesetben megsérült férfi

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Gyulakeszi baleset Gyulakeszi baleset Fotók: Ács Krisztián

Válságos állapotban van az a 65 éves férfi aki szerdán délután kocsijával egy fának csapódott. A férfit mentőhelikopter szállította kórházba. 

Tapolca irányából Gyulakeszi felé közlekedett kocsijával egy 65 éves mindszentkállai férfi, amikor eddig még nem tudni miért, lesodródott az útról. A kocsiját próbálta visszakormányozni az úttestre ám a vizes úton megcsúszhatott, keresztbe fordult és egy fának csapódott.

A becsapódás olyan szerencsétlenül történt, hogy a fa, teljes egészében a kocsit vezető férfit találta el. A badacsonytomaji hivatásos és a tapolcai önkormányzati tűzoltók feszítő-vágóval tudták csak a sérültet a kocsiból kiszabadítani.

Információnk szerint a férfi többszörös törést, és súlyos fejsérülést szenvedett, a helyszínen kétszer kellett újraéleszteni.

A mentők sokáig küzdöttek, hogy a férfi stabil, szállítható állapotba kerüljön, végül a Sármellékről riasztott mentőhelikopter, a veszprémi kórházba szállította-mondta el portálunknak Orosz Péter, a mentők regionális kommunikációs munkatársa. A helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben, majd váltakozvó irányban haladt a forgalom, rendőri irányítás mellett. 

Megjelent: 2281 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 10 január 2018 17:08

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum