f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
vasárnap, 18 március 2018 11:35

Több mint tizenkilencezer háztartásban nincs villany-hóhelyzet több megyéből

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Hóhelyzet 2013-ba az M1-es autópályán Hóhelyzet 2013-ba az M1-es autópályán forrás:index

Hajdú-Bihar megyében 29 településen és településrészen több mint 19 ezer fogyasztónál nincs áram. A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében a hibák elhárításáig folyamatos rendőri jelenlétet biztosít.

Szünetel az áramszolgáltatás Hajdú-Bihar megye több településén. A 2018. március 18-án, 9 óra 20 perckor készített összesítés szerint az áramszünet 29 településen és településrészen 19054 fogyasztási helyet érintett. A hibák elhárításán Bakonszegen, Balmazújvárosban, Bárándon, Berettyóújfaluban, Bihardancsházán, Biharnagybajomban, Bihartordán, Debrecenben, Ebesen, Földesen, Hajdúböszörményben, Hajdúnánáson, Hajdúnánás-Tedejen, Hajdúszoboszlón, Kabán, Kismacson, Látóképen, Nádudvaron, Nagyháton, Nagyhegyesen, Nagymacson, Nagyrábén, Ondódon, Püspökladányban, Sápon, Sárrétudvarin, Szerepen, Telekföldön és Tetétlenen is dolgoznak a szakemberek-írta meg a police.hu

Jász-Nagykun-Szolnok megyében 12 településen teljesen vagy részlegesen szünetel az áramszolgáltatás. A rendőrség a személy- és vagyonbiztonság megóvása, valamint a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében folyamatos jelenlétet biztosít az áramszolgáltatás visszaállításáig Kengyel, Tiszatenyő, Fegyvernek, Tiszapüspöki, Örményes, Túrkeve, Mezőtúr, Törökszentmiklós, Kétpó, Kunmadaras, Tiszaföldvár, Kuncsorba településeken. A szakemberek dolgoznak a hiba elhárításán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Balsa és Gávavencsellő települések között a 3821-es számú út félpályán is alig járható. Kemecse és Bodóhegy települések között a 3823-as út, valamint Bodóhegy és Kótaj települések között a 3834-es számú út félpályán járható csak.

Alig lehet közlekedni az M3-as autópályán is. Az M3-as autópálya Budapest felől vezető szakaszának 235-253. kilométerében jégpáncél borítja az utat. Ide kattintva megnézheti az időkép által közzétett videót az M3-asról. 

Megjelent: 803 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 18 március 2018 11:54

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum