f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
kedd, 08 május 2018 09:12

Súlyos baleset Balatonvilágosnál - ketten súlyosan megsérültek

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Mentő szállítja kórházba a balatonvilágosi baleset egyik sérültjét Mentő szállítja kórházba a balatonvilágosi baleset egyik sérültjét Fotók: Ács Krisztián

Balatonvilágos - Összeütközött két kocsi Balatonvilágosnál az M7-es autópálya csomópontjának közelében hétfőn kora este. 

Este hat óra előtt nem sokkal ütközött össze két személygépkocsi Balatonvilágosnál a 71-es főúton. A balesetben összesen hárman sérültek meg.

Egy Lexus típusú személykocsi Balatonakarattya felől haladt és balra az autópályára szeretett volna felhajtani, amikor Enying irányából érkezett egy Toyota személykocsi és belerohant a kocsi oldalába. A Lexus ezután felborult majd a kerekein állt meg. A Lexusban ketten utaztak, egy férfi és egy nő, közülük az egyikőjük könnyebben sérült. 

A Toyotában ülő két nő az ütközés következtében súlyosan megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A terepjárót vezető férfi elmondta, Balatonfüredről tartottak volna Kaposvárra, és amikor kanyarodtak a felhajtóra akkor csapódott beléjük oldalról a kocsi. A Toyotában utazó két nővel egy kiskutya is volt, aki elfutott a baleset után de egy arra járó autós megfogta.

Úgy tudjuk a kutyust a baleset előtt vásárolták Siófokon. A balesethez a balatonfűzfői hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók érkeztek, akik áramtalanítottak majd elvégezték a műszaki mentést - mondta el Helt Ákos katasztrófavédelmi szóvivő.  A forgalom rendőri irányítás mellett félpályán haladt. 

Megjelent: 991 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 08 május 2018 09:28

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum