f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szombat, 19 május 2018 12:08

Gyerekgyilkosság Sólyban - borzalmas részletek derültek ki Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(4 szavazat)
Sírva nézi kislánya fotóját az édesapa Sírva nézi kislánya fotóját az édesapa fotók: Ács Krisztián

Sóly - Megöltek egy nyolc éves sólyi kislányt. A kicsi Adrienn holttestére egy vilonyai zsilip közelében találtak rá ruha nélkül. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. május 18-án 21 óra 41 perckor tett bejelentést egy 8 éves kislány édesapja gyermeke eltűnése miatt. A rendőrség a társszervek bevonásával azonnal megkezdte a gyermek felkutatását, akinek a holttestét 2018. május 19-én 2 óra 33 perckor Királyszentistván közelében találták meg. A kislány édesanyja portálunknak elmondta, hogy este fél hét körül tűnt el Adrienn otthonról. Míg testvére és édesapja a házban tartózkodtak a gyerek rollerezett a ház előtti járdán. Nem sokkal később vették észre, hogy a kicsi eltűnt. Azonnal keresni kezdték, majd értesítették a rendőrséget is. Több helybéli lakos, a rendőrség, a Katasztrófavédelem és a Veszprém Megyei Kutató-mentő Szolgálattal közösen, közel százan a kislány keresésére indultak. A Séd patak mentén egy erdős területen, az otthonuktól távol bukkantak a kislány cipőjére, zoknijára és egy véres kőre valamint egy hatalmas vérfoltra.

Helyszínelnek a rendőrök azon a helyen ahol a kislány ruháját, zokniját, cipőjét és egy véres követ találtak

A helyi férfi szólt a rendőröknek akik a helyszín közelében a patakban a kislány ruháját is megtalálták. A patak átvizsgálása után, a közel két kilométerrel arrébb lévő vilonyai zsiliptől nem messze találták meg a kislány holttestét szombaton hajnali fél háromkor. Egy helyi férfi úgy értesült, hogy a kislányt valaki többször fejen ütötte a megtalált kővel.

A kicsi Adrienn holttestét a Séd patak mentén találták meg

Adrienn szülei teljesen összetörtek, nem értik mi történt, mert mint mondják, soha nem ment el egyedül otthonról. Nem volt egyedül a kicsi, ezt erősítette meg egy falubeli is, aki elmondta, hogy este egy férfival látták utoljára a kislányt. - Nagyon hiányzik, mindig együtt szoktunk ugrálni az ágyon, sokat nevetgéltünk - mondta el megtörten Adrienn bátyja.

Az édesapa sírva nézi a kicsi Adriennről korábban készült fotót

A rendőrök most is a településen vannak, folyamatosan dolgoznak, hogy kiderítsék mi vezetett a kislány halálához. Az édesanyáért és Adrienn testvéréért egy rendőrkocsi érkezett, majd elvitték őket. Információink szerint a Veszprém Megyei rendőrségre vitték őket, ahol egy pszichológus segít feldolgozni a tragédiát. Úgy tudjuk egy fiatal 15 éves hajmáskéri férfit keresnek a rendőrök akinek köze lehetett a gyilkossághoz. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást és nagy erőkkel folytatja a nyomozást. 

 

16:36 frissítés: Értesüléseink szerint a gyilkossággal gyanúsított férfit látták a rendőrség épületében, miközben bilincsben kísérték. Kerestük a rendőrséget, akik sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudták az információt. 

Megjelent: 6938 alkalommal Utoljára frissítve: szombat, 19 május 2018 16:54

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum