f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
kedd, 22 május 2018 18:56

"Puszit adtam neki..." - így búcsúztak a szülők a meggyilkolt sólyi kislánytól Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Gyertyák és mécsesek - az egész ország együtt érez a családdal Gyertyák és mécsesek - az egész ország együtt érez a családdal Fotók: Ács Krisztián

Sóly - Hétfőn azonosították a szülők, a péntek este eltűnt majd különös kegyetlenséggel meggyilkolt Adrienn holttestét.  

Adrienn a nyolcéves sólyi kislány tragédiája valószínűleg örökre nyomot hagy mindenkiben, de legfőképpen a Horváth családban. Az egész országot megrázó különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság gyanúsítottja, a tizenhat éves hajmáskéri F. Ferenc beismerte a gyilkosságot, amit a helyszínen is megerősített. Tettére egyelőre az a magyarázat, hogy hirtelen érzelmi döntés alapján ölte meg a nála kétszer fiatalabb Adriennt. A család az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy nem az ő kislányukat találták meg holtan a Séd patak partján. Azonban a tegnapi azonosítás során az utolsó remény is elszállt. Adrienn édesanyja, Zsanett és párja Győző szívszorító utolsó találkozása a kislányukkal valószínűleg örökre beléjük égett.

- Elsírtam magam, de viszont elbúcsúztunk tőle. Puszit adtam neki, az arcát simogattam meg a haját- így emlékezik vissza Zsanett. Az édesanya arról is beszélt, hogy a kislány milyen állapotban volt, amikor elbúcsúztak tőle. (A részletek és a bántalmazás okozta sérülések borzalmasak, gondolatait vigye tovább aki képes rá-a szerk.) - Nem is gondolkodtam, ott álltam és néztem ki a fejemből, hogy ilyen hogy történhet meg. Így elbánni vele, jobb is ha a fiam nem látta - elevenedett fel az apa előtt is a kegyetlenséget átélt kislányuk sérüléseinek látványa. Győző hozzátette iszonyú nagy fájdalmat érez, de úgy gondolja nem lenne képes bosszút állni. Az apa szerint a lánya gyilkosa nem is lehetett más mint F. Ferenc, hiszen vele ment el utoljára otthonról. A gyilkosság körülményeiről egyelőre nem árulnak el részleteket a szülőknek, akik már nagyon szeretnék tudni, mi történt pontosan azon a borzalmas péntek éjszakán.

Kaptur József a település vezetőjét hajnali fél egykor hívták telefonon. Aludni nem tudott, mert valami nem hétköznapi zaj zavarta meg az éjszakát. Ekkor érkeztek a település fölé a helikopterek, akik hatalmas reflektorokkal kutatták át a területet az eltűnt kislányt keresve. Azonnal az önkormányzat épületébe ment, ahol rengeteg rendőr várta. Hajnali fél háromkor jött az információ, hogy megtalálták a kislányt - emlékszik vissza a polgármester. Akkor még mindenki reménykedett, hogy életben van, azonban kis idő elteltével világossá vált, hogy nincs esély, a kislány meghalt.  A polgármester értetlenül áll a dolgok előtt, hisz mint mondja a településen még egy zsebtolvaj sem volt, ilyen jellegű, az egész országot megrázó tragédiára pedig még soha nem volt példa.

Ide a gyűjtőládába is várják a az adományokat a család részére

A család szerény körülmények között él, ezért az önkormányzat mindenben segíti őket. A mai napon egy alszámlát is nyitottak a részükre, valamint az önkormányzat épületében egy gyűjtőurnát is elhelyeztek azoknak, akik szeretnének segíteni a családon.  

A felhívást a soly.hu oldalon tették közzé: 

Mindannyiunkat megdöbbentett és mindannyiunk lelkét felzaklatta az a hír, hogy Adrienn, a nyolc éves kislány elhunyt, megrázó körülmények között. 

Mi falubeliek osztozunk a Család fájdalmában, együttérzésünk erős segíteni szeretnénk ebben a nehéz helyzetben. Többen jelezték, hogy segítenék a kislány családját anyagiakkal, ezért gyűjtést szervezünk.

Aki utalni szeretne,az adományokat a következő számlaszámra várjuk: 
11748007- 15431497- 10050006 
Számla megnevezése:
"Horváth Adrienn Adomány"

Aki szeretne és teheti, személyesen a kultúrházban odaadhatja anyagi felajánlását egy borítékban, vagy az ott elhelyezett adományládába dobhatja be. 

A helyszínen, 2018. 05. 22. keddtől 2018. 05. 25-ig várjuk az adományokat. 

Az oldal linkje itt érhető el. 

Megjelent: 8516 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 22 május 2018 20:50

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum