f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szerda, 20 június 2018 18:27

Halálos baleset a 8-ason: Gyógyszerekért ment volna(sokkoló helyszíni fotókkal!!!)

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Egy kertai férfi azonnal meghalt a balesetben Egy kertai férfi azonnal meghalt a balesetben fotók: Ács Krisztián

Somlójenő - Frontálisan ütközött egy személykocsi egy kamionnal a 8-as főúton Somlójenőnél szerdán délután. A kocsi vezetője a helyszínen meghalt. 

Egy 68 éves férfi halt meg abban a balesetben ami a 8-as főút 100-as km szelvényévben történt Somlójenő külterületén délután 13:24-kor. A férfi Tüskevár felől közlekedett Somlójenő irányába, amikor eddig ismeretlen okból az út szélére sodródott, majd vissza kormányozta az autóját és a szemből érkező kamionba frontálisan belecsapódott- tudtunk meg Bakler Zoltán rendőr őrnagytól.

A kamiont vezető férfi elmondta, észlelte a szemből érkező gépjárművet azonnal fékezett de nem tudta elkerülni az ütközést. - Szemből, frontálisan csapódott a kocsi bele a kamion elejébe és hiába vészfékeztem az útra folyt olaj miatt csúsztam előre és több méteren keresztül tolta maga előtt a kocsit a kamion - idézte fel a borzalmakat a gyakorlott sofőr. Hozzátette: - kiszálltam a kamionból, furcsa hangokat hallottam, láttam, hogy nagy a baj, a férfi több helyen vérzett. A mentők gyorsan kiértek, de a férfi be volt szorulva a roncsba, és már nem tudtak rajta segíteni - mondta el a kamionsofőr.  A teherautó mögött érkező Ford Transit kisteherautó vezetője - hogy ne csapódjon bele a kamionba - jobbra rántotta a kormányt és jobbról kikerülte a kamiont, de így is a bal elejével neki ütközött a nyergesvontató platójának. Úgy tudjuk a kertai férfit ma engedték ki a kórházból és Devecserbe tartott a gyógyszertárba, hogy kiváltsa a gyógyszereit amit az orvosa írt fel neki, azonban vezetés közben valószínűleg rosszul lett ezért haladt le az út szélére, majd csapódott a többtonnás járműbe. Az ajkai tűzoltóknak feszítő-vágó berendezés segítségével kellett kiszabadítani az elhunyt férfit a teljesen összeroncsolódott kocsiból. A helyszínre mentőautó és mentőhelikopter is érkezett Balatonfüredről de a férfi életét már nem tudták megmenteni, azonnal szörnyethalt. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt, a rendőrök a forgalmat elterelték.

Megjelent: 4879 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 20 június 2018 19:10

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum