f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szerda, 04 július 2018 23:02

Gázolt a vonat Agárdnál - egy férfi szörnyethalt

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Rendőrök helyszínelnek az agárdi állomás közelében Rendőrök helyszínelnek az agárdi állomás közelében fotók: Ács Krisztián

Agárd - Életét vesztette egy férfi az agárdi vasútállomás közelében, amikor átakart kelni a síneken. 

A rendelkezésre álló adatok alapján Agárdon, a Strand utcában lévő vasúti átjárónál egy menetrend szerint közlekedő személyvonat elé lépett egy férfi 2018. július 4-én délelőtt - mondta el Szemerei Péter rendőrségi szóvivő. A férfi az állomástól nem messze egy kijelölt átkelőhelyen akart átkelni a strand felől. A nagy sebességgel Budapest felől érkező piros motorvonat vezetője azonban már nem tudta elkerülni a balesetet és elütötte a gyalogost, aki azonnal szörnyethalt. A közelben egy szemtanú látta az esetet. - Kinn ültünk itt a padon és akkor egy nagy puffanás volt és akkor repkedtek itt az emberdarabok - idézte fel a tragédiát a nő. 

Információnk szerint nem hallotta, vagy a bokortól nem láthatta, az érkező vonatot, emiatt lépett a sínekre a férfi. Úgy tudjuk ebben az átjáróban már nem ez volt az első halálos gázolás. A helyszíni szemle ideje alatt a vonatforgalmat korlátozták, a MÁV szakemberei a helyszínelés után fertőtlenítették a területet. 

Megjelent: 1843 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 04 július 2018 23:39

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum