f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szerda, 25 július 2018 15:14

Horrorbaleset Nyirád közelében

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Óriási volt a csattanás Nyirád közelében Óriási volt a csattanás Nyirád közelében fotók: Ács Krisztián

Nyirád - Szörnyethalt egy 62 éves férfi Nyirád közelében, amikor személykocsijával frontálisan nekiütközött egy autóbusznak szerdán reggel. 

Egy Volkswagen Passat típusú személykocsival közlekedett egy 62 éves tapolcai férfi Szőc irányába, amikor az előtte haladó kocsi előzésébe kezdett. A férfi nem vette észre a szemből szabályosan érkező menetrendszerinti autóbuszt és frontálisan belecsapódott.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a kocsi és a busz is az árokba csapódott. A kocsi annyira összetört, hogy a kormány több helyen elgörbült és a műszerfal is leszakadt, az autó bal oldala szinte teljesen eltűnt. A buszon összesen öten utaztak közülük egy utas könnyebben sérült. A holttestet az ajkai tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsból - közölte Helt Ákos katasztrófavédelmi szóvivő.

Információnk szerint a busz vezetőjét, egy nyugdíjas férfit vérvizsgálatra a rendőrök előállítottak, ugyanis felmerült a gyanú, hogy ivott a baleset előtt, bár ezt az információt a rendőrség sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudta, a nyomozás érdekeire hivatkozva.

 

További fotók a borzalmas balesetről: 

 

 

Megjelent: 1962 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 25 július 2018 19:41

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum