f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szerda, 01 augusztus 2018 19:51

Szörnyű baleset Zirc-Kardosrét közelében - egy pétfürdői férfi életveszélyesen megsérült

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)
Fának rohant egy kisteherautó Fának rohant egy kisteherautó Fotók: Ács Krisztián

Zirc-Kardosrét - Fának rohant egy kisteherautó szerdán délután a 82-es főúton Zirc-Kardosrét közelében. A balesetben hatan sérültek meg, közülük egy férfi állapota válságos. 

Úgy tudjuk a kocsiban munkások utaztak, akik éppen hazafelé tartottak, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a kocsi lehaladt az úttestről , érintőlegesen egy fának hajtott, majd frontálisan belerohant egy másik fába. A kocsiban hatan utaztak, információink szerint négyen könnyebben sérültek meg, egy ember súlyos combcsont törést szenvedett, akit már Veszprémben meg is műtöttek.

A legsúlyosabb sérült a kocsi vezetője egy férfi, akit a zirci tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki az összeroncsolódott kocsiból-tudtuk meg Szolgainé Soós Gabriella, katasztrófavédelmi szóvivőtől. A férfiért mentőhelikopter érkezett, majd életveszélyes állapotban a győri kórházba szállították. Az, hogy miért történt a baleset egyelőre nem derült ki, azonban úgy tudjuk a férfi cukorbeteg és inzulinnal kezeli magát. A férfivel az unokája is együtt utazott a baleset idején, ő úgy tudjuk könnyebben sérült. Az érintett útszakaszon a baleset helyszínelésének és műszaki mentésének idejére teljes pályás útlezárás volt érvényben, a forgalmat a rendőrök Nagyesztergár, Dudar, Bakonyoszlop és Bakonyszentkirály felé terelték.

Megjelent: 4318 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 01 augusztus 2018 22:03

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum