f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
csütörtök, 09 augusztus 2018 14:13

Friss hírek a bobpályán megsérült férfiről(helyszíni fotókkal!!!!)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Egy pillanat alatt kizuhant, barátja fel sem fogta mi történt Egy pillanat alatt kizuhant, barátja fel sem fogta mi történt fotók: Ács Krisztián

Balatonfűzfő - Súlyos sérüléseket szenvedett az a 40 éves férfi, aki szerdán este hat óra után kirepült az egyik kocsiból a balatonfűzfői bobpályán. A csuklóját azonnal meg kellett műteni. 

A baleset után nem sokkal megírtuk, egy férfi szenvedett súlyos balesetet, amikor a bobpályán az egyik mozgó kocsiból egy kanyarban váratlanul kirepült. Kovács Szilárd, a bobpálya ügyvezetője elmondta, hogy a megvizsgált kocsi minden biztonsági előírásnak megfelelt és a biztonsági felszerelések is megfelelően működtek. Hozzátette, még a mai napon visszaállítják a pályára a kocsit, amit a vizsgálat idejére kellett levenni a pályáról. 

Így repült ki és csapódott a földre a férfi, ide a pályák közé

A férfi egy társával utazott egy kocsiban, amikor a pálya végénél az egyik jobbra ívelő kanyarban nem bírta megtartani magát és a két pálya közé zuhant. Egy közelében álló nő észrevette, szólt a dolgozóknak akik pillanatok alatt a helyszínre értek és értesítették a mentőket. 

Ebből a kocsiból repült ki a férfi. Az ügyvezető azt mutatja, hogy a biztonsági öv, megfelelően működik. 

Nátrán Albin vezető mentőtiszt elmondta, a férfi súlyos mellkasi és végtag sérüléseket szenvedett, állapota súlyos, de nem életveszélyes - tette hozzá. A helyszínen többen azt mondták, a bobpálya és a kocsik teljesen biztonságosak, kiesni nem lehet belőle, kisiklani pedig fizikailag nem tud.

Ez a mozdulat védhet meg bennünket, az esetleges súlyos sérülésektől

Úgy tudjuk a férfi induláskor be volt kötve, valószínűleg kikötötte magát és a kanyarban nem tudott megkapaszkodni, emiatt eshetett ki a kocsiból. Szerettünk volna beszélni a férfi társával is a sérült állapotáról, de nem kívánt nyilatkozni, azonban megtudtuk a megsérült férfi csuklóját meg kellett műteni és valószínűleg bordatörést is szenvedett. A rendőrség írásban annyit közölt, hogy az ügyben nyomozás elrendelésére nem került sor, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság feljelentés kiegészítés keretében vizsgálja a baleset körülményeit. Az esettel kapcsolatban további információt nem áll módjukban kiadni.

Megjelent: 4153 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 09 augusztus 2018 15:31

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum