f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
csütörtök, 16 augusztus 2018 01:10

Két mentőhelikopter - életveszélyes sérültek a Balatonnál

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Mentők küzdenek a sérült életéért Mentők küzdenek a sérült életéért fotók: Ács Krisztián

Balatonendréd - Két mentőhelikopter is érkezett a Balatonendréd és Lulla között történt balesethez szerdán délután. A balesetben öten megsérültek, köztük ketten életveszélyesen. 

Összeütközött három személyautó Somogy megyében, a Balatonendréd és Lulla közötti útszakaszon. Az egyik járműbe két ember beszorult, akiket a balesethez riasztott siófoki hivatásos, tabi önkormányzati és nágocsi önkéntes tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadítottak ki a gépkocsiból -közölte a Katasztrófavédelem. Információink szerint a balesetben ketten életveszélyesen, ketten súlyosan, egy ember pedig könnyebben sérült meg.

A helyszínre két mentőhelikoptert is riasztott a mentésirányítás és mindkettő szállított sérültet kórházba.

» Úgy tudjuk a balesetben egy kislány és egy kisfiú is megsérült. «

Információnk szerint a baleset azért történt, mert a Balatonendréd irányából érkező Peugeot áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan nekiütközött a szemből érkező Audinak.

Az Audi a csattanás után közel három méter mély árokba csapódott, a balesetet okozó kocsi megpördült majd a mögötte érkező Volkswagen Passat oldalába csapódott, végül az úttesten állt meg. Úgy tudjuk a sérülteket Pécsre, Kaposvárra, illetve Székesfehérvárra szállították. A helyszínen az egyik kocsi vezetője egy fiatal fiú aki a barátnőjével utazott elmondta, hogy egy éve van jogosítványa.

Arra emlékszik, hogy amikor a két kocsi egymásba rohant, akkor erősen szorította a kormányt és vészfékezett. Hozzátette, nagyon megviselte őket a baleset, a barátnője többször elsírta magát a helyszínen, de ők szerencsére nem sérültek meg.

Úgy tudjuk, a Peugeotban utazó kisfiú az anyósülésen utazott és a baleset után olyan sokkot kapott, hogy folyamatosan azt kiabálta, hogy hívják fel az anyukáját. A baleset idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat. A baleset körülményeit vizsgálják. 

 

 

Megjelent: 4714 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 16 augusztus 2018 02:06

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum