f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
hétfő, 20 augusztus 2018 11:06

Ezért lőtt a bank padlójába a balatonakarattyai férfi

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)
Bilincsben viszik a rendőrök az 52 éves lövöldözőt Bilincsben viszik a rendőrök az 52 éves lövöldözőt Fotók: Ács Krisztián

Balatonfőkajár - Hat millió forintot akart soron kívül felvenni a bankban egy 52 éves férfi. Ám nem adtak neki, ezért a padlóba lőtt. Még a helyszínen elkapták a zsaruk.

Úgy tudjuk a férfi korábbi üzlete csődbe ment, ezért szeretett volna pénzhez jutni. Információink szerint az 52 éves balatonakarattyai férfi egy motorral érkezett a takarékhoz, a helyiek szerint ittas is volt. Miután bement az épületbe, azonnal kérte a pénzintézet dolgozóit, hogy soron kívül adjanak neki hat millió forintot.

Ezt azonban a dolgozók megtagadták, ezért az agresszív férfi egy alkalommal a nála tartott gáz-riasztó fegyverrel a padlóba lőtt. Az épületben egy mozgáskorlátozott nő is tartózkodott, aki a lövéstől annyira megijedt, hogy eszméletét veszítette, hozzá mentőt kellett hívni. A helyszínre mentőautó, mentőmotor és több rendőrautó is érkezett a szomszédok elmondása szerint. 

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai perceken belül a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, amit a férfi elismert- közölte a rendőrség.

Az ügyészség rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a férfival szemben letartóztatás elrendelésére tett indítványt, elsősorban a bűnismétlés veszélyére, másodsorban a bizonyítás megnehezítés veszélyére tekintettel - mondta el Papp Norbert ügyészségi szóvivő-helyettes. 

A Veszprémi Járásbíróság a férfival szemben vasárnap letartóztatást rendelt el harminc napra. A rablást elkövető férfi - ha bebizonyosodik a bűnössége - akár több évre rács mögé kerülhet. 

Megjelent: 1702 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 20 augusztus 2018 16:51

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum