f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2019 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
kedd, 21 augusztus 2018 22:13

Pánik a zánkai tűzijátékon - többen megsérültek

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
A nézők közé repült rakéták A nézők közé repült rakéták Fotók: Ács Krisztián

Zánka - Elszabadultak a rakéták, a Zánkán hétfőn este megtartott tűzijátékon. A tömegben pillanatok alatt úrrá lett a pánik, volt aki megsérült. 

Az államalapítás és az államalapító Szent István király emlékére rendezett tűzijátékon közel háromezren vettek részt tegnap este Zánkán, tudtuk meg az egyik férfitől, aki maga is részt vett az eseményen. A tűzijáték harmadik percében azonban több pirotechnikai eszköz is a nézők közé csapódott. A Tények úgy tudja, volt akinek a haja égett meg, másoknak az arca és a füle is, de volt olyan is akinek a ruháját és a táskáját égette meg az izzó petárda darab. Információink szerint pillanatok alatt pánik tört ki és sikoltozva rohantak az emberek.

Zánka polgármestere elmondta, hogy a helyszínt - a korábbiakhoz képest most is - a vállalkozó jelölte ki amit előtte ellenőriztek és körbekerítettek, azon belül nem tartózkodott senki. Úgy tudjuk a balesetet az okozhatta, hogy az egyik tűzijáték eldőlt, emiatt több rakéta is a nézők közé repült, amit a helyszínen lévők elmondása szerint egy pirotechnikus rugdalt bele a vízbe, valószínűleg ennek köszönhetően nem sérültek meg többen. A rendőrség írásban annyit közölt, hogy a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt indult eljárás ismeretlen személlyel szemben.

Megjelent: 689 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 21 augusztus 2018 23:04

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum