f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szerda, 03 október 2018 15:58

Több mint hét métert repült egy kocsi Várpalotánál - elaludhatott a sofőr?

Írta:
Értékelés:
(3 szavazat)
Több métert repült a kocsi Több métert repült a kocsi fotók: Ács Krisztián

Várpalota - Kisebb csoda, hogy nem sérült meg komolyabban az a sofőr, aki autójával lehajtott az útról és több árkon átrepült. 

A 8-as főúton, Székesfehérvár irányából közlekedett egy Ford típusú személygépkocsi, amikor a kocsit vezető középkorú férfi még a szalagkorlát előtt, eddig tisztázatlan okból letért az úttestről - közölte Nagy Judit rendőrségi sajtóreferens. A kocsi először egy domboldalon hajtott végig, majd bal kerekével egy vízelvezető árokba haladt, közben egy kisebb árkot is átugrott.

A lendület azonban nem veszett el, sikerült a kocsit egy füves területre visszakormányozni. De a kocsi még itt sem állt meg. Nagyjából öt méter haladás után, egy közel nyolc méteres árkot repült át a férfi a kocsijával.

Az autó orra belecsapódott a földbe, de még ez sem állította meg a lendületben lévő autót. A Ford végül egy füves területen állt meg, melynek eleje teljesen összeroncsolódott, szélvédője kitört.

Úgy tudjuk a férfi elaludhatott, amikor letért az útról és több mint 200 métert tett meg az egyenetlen talajon, míg a kocsi teljesen megállt. Információink szerint a középkorú férfi könnyebben sérült meg a balesetben. 

Megjelent: 7615 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 03 október 2018 17:04

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum