f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
hétfő, 10 december 2018 10:26

Halálos baleset Székesfehérvárnál

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)
Halálos baleset Székesfehérvárnál fotók: Ács Krisztián

Székesfehérvár - Két személyautó és egy kamion ütközött össze Székesfehérvár közelében a 81-es főúton. A balesetben egy középkorú nő meghalt. 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 10-én 6 óra 30 perckor a 81-es számú főút 5-ös kilométerszelvényében, Székesfehérvár térségében - közölte a rendőrség. Eddig tisztázatlan körülmények között egy Székesfehérvár irányába közlekedő Suzuki áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szemben érkező kamionnal. A Suzuki az árokba csapódott és felborult, vezetője egy 66 éves móri nő nem élte túl a balesetet.

A kamion a baleset után az árokba hajtott, a Suzuki mögött érkező kocsi, belehajtott a kamion tankjába, végül az árokban kötött ki.

A kamion vezetője és a másik kocsi sofőrje megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A kamion utasa - aki nem sérült meg - elmondta, hogy a Suzuki sofőrje lendületesen áttért a szemközti sávba és már nem tudták elkerülni az ütközést.

A székesfehérvári és a tatabányai hivatásos tűzoltók daruval emelték fel és fordították az úttestre a pótkocsit, ezzel egy időben zajlott az árokba borult kocsi mentése is. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. 

Megjelent: 4104 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 10 december 2018 11:42

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum