f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szombat, 29 június 2019 03:40

Tragédia Fejérben - villanyoszlopokat tört ketté egy kocsi, a sofőrje meghalt

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)

Daruszentmiklós - Egy ember meghalt, amikor Daruszentmiklóson egy nagy sebességgel érkező személygépkocsi több villanyoszlopot is kidöntött, letarolt egy fát végül a szántóföldre csapódott szombaton hajnalban. 

A kocsi vezetője valószínűleg a megengedettnél jóval gyorsabban haladt, amikor egy balra ívelő kanyarban kisodródott, letarolt egy közúti jelzőtáblát, nekicsapódott egy fa villanyoszlopnak, majd egy beton oszlopnak, kidöntött egy fát, végül többször megpördülve a szántóföldön állt meg.

© Ács Krisztián

Az ütközés erejét jól mutatta, hogy a kocsi motorja a váltóval együtt teljesen kiszakadt, több eleme méterekre a kocsitól hevert.

© Ács Krisztián

Információnk szerint a kocsit vezető férfi és utasa nem használták a biztonsági övet, mindketten kirepültek a kocsiból. A kocsit vezető 23 éves férfi azonnal meghalt, utasáért sokáig küzdöttek, majd életveszélyes állapotban kórházba szállították.

© Ács Krisztián

Úgy tudjuk a balesetet egy közeli ház lakói észlelték először, a házban ugyanis elment a villany. Értesüléseink szerint nagyjából 15 háztartásban nem volt villany a baleset miatt.

© Ács Krisztián

A mentést nehezítette a földön fekvő magasfeszültségű vezeték, azonban a szakemberek a sérült oszlopokat kicserélték. A baleset körülményeit még vizsgálják. 

 

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

 

Megjelent: 5465 alkalommal Utoljára frissítve: szombat, 29 június 2019 12:36

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum