f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
csütörtök, 04 július 2019 18:00

Sólyi gyerekgyilkosság: Jövő héten kezdődik a tárgyalás - az apa látni akarja a lánya gyilkosát Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Nem bírják feldolgozni lányuk elvesztését Nem bírják feldolgozni lányuk elvesztését © Ács Krisztián

Sóly, Veszprém - "Hát már jó lesz, hogyha megismerem ezt a sz***ázit" fakadt ki magából az édesapa. Kislánya gyilkosának tárgyalása a jövő héten kezdődik. 

Több mint egy évvel a kegyetlen gyilkosság után, még mindig nem tudják túltenni magukat a szülők, kislányuk Adrienn halálán. Horváth Győző arról beszélt portálunkak, hogy képtelenek feldolgozni ami történt, bár egy év eltelt, a rémálmok már kevésbé gyötrik őket, kicsit már nyugodtabban élnek, azonban megkezdődik a bírósági tárgyalás. - Én biztos, hogy elmegyek, ott szeretnék lenni, sok jóra nem számítok - mondta összeroskadva az édesapa.

Adrienn csak játszani szeretett volna a papírmalomnál (†8) © Ács Krisztián

Hozzátette, a tárgyalás előtt egy héttel újra és újra felszakadnak a régi sebek, nehezen felejtik el azt a borzalmas napot. Az édesapa elmondása szerint szeretne a gyilkossal találkozni: "Hát már jó lesz hogyha megismerem ezt a sz***ázit, aki ezt tette, mert még soha nem láttam - mondta feldúltan az apa. Győző és családja szeretne végre választ kapni, hogy lányuk hogyan vált egy kegyetlen gyilkosság áldozatává. Azóta családjuk szinte szétesett. Győzőt, többek között az udvarukon lévő málnabokor is emlékezteti Adriennre, ugyanis a kislány nagyon szerette a málnát, ezért ültették neki.

F. Ferencet letartóztatták © Ács Krisztián

Most azonban helyette édesapja eszegeti közben minden percben kislányára gondol. A fájdalom teljesen behálózta a családot, Győző édesanyja bár nem szeretett volna nyilatkozni, korábban elmondta, hogy mindig sír amikor Adriennre gondol és örökre beleégett az a telefonhívás, amikor azon a tragikus napon a fia hívta, hogy nála van-e Adrienn?! Ám mint később kiderült, a kislány addigra már a gyilkosával "játszott" a papírmalomnál. "Még mindig várjuk haza az Adrit, hátha egyszer bejön az ajtón, és azt mondja, hogy MEGJÖTTEM!!!..... de sajnos ez már nem lesz így soha" - beszélt fájdalommal az édesapa. 

Az édesapa a kezébe temeti az arcát a fájdalomtól © Ács Krisztián

Ahogy korábban megírtuk, Adrienn 2018. május 18-án este ment el otthonról rollerezés közben F. Ferenccel, akit a rendőrség 24 órán belül elfogott. A fiú beismerte a gyilkosságot, nem sokkal később letartóztatták. Amennyiben a 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésében bűnösnek mondják ki, fiatal kora miatt maximum 15 év börtönt kaphat. A kegyetlen történet összefoglalóját ide kattintva olvashatják el.

Megjelent: 1754 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 04 július 2019 18:10

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum