Nyomtatás
hétfő, 08 július 2019 04:40

Tragédia Balinkánál - ketten meghaltak(Frissítve!!!)

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)
Tragédia Balinkánál - ketten meghaltak(Frissítve!!!) © Ács Krisztián

Balinka - Egy menetrend szerinti autóbuszba csapódott kocsijával egy 40 éves nő vasárnap éjszaka. Nem élték túl a hatalmas ütközést.

A 40 éves nő kocsijával egy balra ívelő kanyarban kisodródott, lehaladt az útról majd amikor visszatért az úttestre, a jobb oldalával belecsapódott egy Bakonycsernye felé közlekedő menetrend szerinti autóbuszba.

© Ács Krisztián

Az autó a megengedettnél gyorsabban, körülbelül 120 km/h sebességgel haladhatott, amikor belecsapódott a buszba. A busz közel 30 métert tolta, majd maga alá gyűrte a kocsit. A kocsit vezető nő és a mellette ülő 18 év körüli fiú azonnal szörnyethaltak. Az utastér az ütközés után alig egy méter szélességűre gyűrődött össze, esélyük nem volt túlélni a becsapódást. 

© Ács Krisztián

A buszon két utas volt, ők és a sofőr nem sérültek meg. Értesüléseink szerint a buszvezetőt, a baleset után egy mentőhöz kellett kísérni olyan sokkos állapotban volt. A nő és a fiú balinkaiak voltak, hazafelé tartottak, amikor a tragédia bekövetkezett.

© Ács Krisztián

A fiú az ütközés következtében hátra repült és fejjel lefelé szorult a roncsba, a móri és bodajki tűzoltók csak feszítő-vágó berendezés segítségével tudták kiemelni. 

© Ács Krisztián

A rendőrök a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Még vizsgálják miért történhetett a baleset.

 

További fotók a balesetről:

Megjelent: 21797 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 08 július 2019 12:25
Ács Krisztián

Legfrissebbek a szerzőtől: Ács Krisztián

Kapcsolódó elemek