f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
csütörtök, 25 július 2019 09:16

Meghalt egy motoros Seregélyesnél - már majdnem hazaért

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)
Meghalt egy motoros Seregélyesnél - már majdnem hazaért © Ács Krisztián

Seregélyes - Otthona előtt 400 méterrel halt meg az a 40 éves helyi férfi, akire hajnalban találtak rá arra járó autósok. 

Lesodródott az útról és az árokba hajtott robogójával egy seregélyesi férfi, valószínűleg még tegnap este. Holttestére ma hajnalban találtak rá arra közlekedő autósok, akik azonnal értesítették a rendőrséget.

© Ács Krisztián

Úgy tudjuk a férfi éppen hazafelé tartott, amikor motorjával felbukott és kitört a nyaka. A férfi Seregélyesen élt párjával, a baleset helyszínétől 400 méterre.

© Ács Krisztián

A nő arról beszélt, hogy párja este ment el otthonról motorral egy vita után. Régóta motorozott, nem hajtott gyorsan, ezért nem érti mi történhetett. Hozzátette, teljesen egyedül maradt, szülei korábban meghaltak, segítség nélkül képtelen lesz feldolgozni, ami a párjával történt.

© Ács Krisztián

Az összetört nő remegő kezekkel annyit mondott valószínűleg terhes a párjától, erre a vizsgálatokra éppen a napokban kerülhet sor.

© Ács Krisztián

Sebestyén Mária rendőrségi a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányság szóvivője elmondta, a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. 

Megjelent: 10068 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 25 július 2019 10:03

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum