f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
hétfő, 29 július 2019 15:20

Három tragédia egy nap alatt Fejér megyében Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Három tragédia egy nap alatt Fejér megyében © Ács Krisztián

Fejér megye - Hétfőn egymást követték a tragédiák Fejér megyében. 

Frontálisan ütközött egy kisteherautó egy kamionnal a 81-es főúton Mór és Bakonysárkány között hétfőn délelőtt. Egy éppen érkező kocsi, hogy ne rohanjon bele a kamionba elrántotta a kormányt és az árokba csapódott.

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

A balesetben kisteherautót vezető 31 éves férfi kirepült a kocsiból és olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt. A kocsiban utazók valamint a kamion vezetője nem sérült meg. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kamion tankja leszakadt, több száz liter gázolaj ömlött az úttestre. A műszaki mentést a tűzoltók a tatabányai daru segítségével tudták csak elvégezni. 

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

Délben egy újabb tragédia történt. Lepsénynél a 7-es számú főúton egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről és egy fának csapódott - tudtuk meg Szemerei Pétertől, a Fejér megyei rendőrség munkatársától. A balesetben a 45 éves enyingi férfi a helyszínen életét vesztette. 

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

A Mercedes személykocsi akkor erővel rohant neki a fának, hogy a kocsi motorja darabokra tört, az autó valósággal kettényílt a hatalmas becsapódástól. A kocsi vezető férfinak esélye nem volt túlélni a balesetet, a polgárdi és a siófoki tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével emelték ki a felismerhetetlenségig összeroncsolódott kocsiból a holttestet. 

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

 © Ács Krisztián

Ezzel egy időben egy 30 év körül férfit gázolt halálra a vonat a szabadbattyáni állomástól nem messze. Információink szerint a férfi nem kijelölt átjárón lépett a sínekre. A MÁV közleménye szerint, Szabadbattyán és Polgárdi-Ipartelepek állomás között 12:29-kor, a Balatonfüredről Budapest-Déli pályaudvarra tartó KATICA sebesvonat egy embert elgázolt. A helyszínelés ideje alatt a vonatok nem közlekedhetnek a két állomás között. Az észak-balatoni vonalon jelentősen megnő a menetidő. A Záhony-Tapolca közötti TEKERGŐ gyorsvonat a székesfehérvári állomáson várakozik.

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián 

Pápai Eszter, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunkat tájékoztatta: a rendőrség általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálja az eset körülményeit. 16 óra előtt pár perccel újraindult a vonatforgalom. A vonatfeltorlódások miatt azonban az észak-balatoni vonalon hétfőn délután még hosszabb menetidővel számoljanak az arra utazók. 

Megjelent: 7892 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 29 július 2019 16:41

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum