f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
vasárnap, 18 augusztus 2019 21:16

Horrorbaleset - kettészakadt a villanyoszlopnak csapódó kocsi Eplénynél (videó!!!) Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(10 szavazat)
Horrorbaleset - kettészakadt a villanyoszlopnak csapódó kocsi Eplénynél (videó!!!) © Ács Krisztián

Eplény - Óriási sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak kocsijával egy húszéves zirci férfi. Barátjával a Balatonra indultak volna amikor a baleset történt. A kocsit vezető férfi azonnal szörnyethalt, utasa kritikus állapotban került kórházba. 

Lesodródott az útról és villanyoszlopnak csapódott egy személykocsi vasárnap délután - mondta el portálunknak Kucsera Katalin rendőrségi szóvivő. A becsapódás olyan erejű volt, hogy a kocsi teljesen kettészakadt. A balesethez öt mentőegység és mentőhelikopter is indult. A kocsit vezető 20 éves zirci férfit a tűzoltók kivágták a kocsi roncsai közül, majd a mentők sokáig küzdöttek az életéért, de a legmagasabb szintű ellátás ellenére sem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt.

© Ács Krisztián

Utasa egy 26 év körüli férfi súlyos has, medence és végtag, koponya sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter szállította kórházba - tudtuk meg Mód Gergely regionális kommunikációs munkatárstól.

© Ács Krisztián

Úgy tudjuk kritikus állapotban van jelenleg is. Értesüléseink szerint a kocsit vezető férfi nem sokkal korábban vásárolta a kocsit külföldi munkájából összegyűjtött pénzén és friss, két hónapos jogosítványa volt. Információink szerint az autó egy közel 350 lóerős kocsi volt és valószínűleg jóval gyorsabban haladhatott a megengedettnél. Úgy tudjuk egyikük sem használta a biztonsági övet.

 

További képek a balesetről: 

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

Megjelent: 17277 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 18 augusztus 2019 23:14

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum