f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
hétfő, 12 március 2018 19:41

"Széjjelrúgom a száját"-ezt mondta a polgárőröknek egy részeg férfi, miután taxinak nézte a kocsijukat

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
"Széjjelrúgom a száját"-ezt mondta a polgárőröknek egy részeg férfi, miután taxinak nézte a kocsijukat fotó: Várpalota Városi Polgárőrség

Szolgálatban lévő polgárőröket fenyegetett meg egy részeg férfi vasárnap este Várpalotán, mert azt hitte taxi, amivel a járőrök érkeztek. 

Miután felhívták a polgárőrök a férfi figyelmét, hogy kocsijukon nem taxi felirat van azonnal verbálisan megtámadta őket. Többször próbálták a férfinek megmagyarázni, hogy nem taxi lámpa van a kocsi tetején, a férfi még agresszívabb lett, majd azt mondta az egyik polgárőrnek, hogy "széjjelrúgom a száját, mi az, hogy nem visz haza?!" Később már többen az éjjel-nappali büfé előtt hallgatták a férfi kirohanását, aki úgy gondolta, hogy a kocsit is megrongálja. Azt mondta a szolgálatban levőknek, hogy leveri a lámpát a kocsi tetejéről, de akkor is haza fogják őt vinni. Beszéltünk az érintett polgárőrökkel, akik elmondták, hogy közölték végül a férfival, hogy rendőrt hívnak ha nem fejezi be a garázdaságot. A férfi ekkor elment, ám nem adta fel, este egy üzenetet küldött a városi polgárőrség facebook oldalára a következőképpen: 

Megjelent: 1329 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 12 március 2018 20:38

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum