f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
vasárnap, 09 szeptember 2018 11:53

Több száz liter gázolajat loptak a buszokból Várpalotán

Írta:
Értékelés:
(7 szavazat)
Rendőrök helyszínelnek a buszok mellett Rendőrök helyszínelnek a buszok mellett fotók: Ács Krisztián

Várpalota - Hat busznak az üzemanyag tankját rongálták meg szombat éjszaka Várpalotán. A buszokból az összes üzemanyagot elvitték.

A sofőrök elsőként a Delta Híreknek beszéltek arról, hogy megdöbbenve tapasztalták, hogy indulás előtt, az üzemanyag szintjelző üreset mutatott. Az egyik buszvezető elmondta, hogy kiszállt a buszból és akkor vette észre, hogy a zár fel van törve valamint a tanksapka is hiányzik a tankról. Ekkor azonnal értesítette a rendőröket. A rendőrök kiérkezése után derült ki, hogy nem csak egy, hanem hat autóbuszból lopták el a gázolajat az éj leple alatt.

Az elkövetők közel ezerötszáz liter gázolajat lophattak el a buszokból. Volt olyan busz amelynek a tanksapkáját egy bokorban találták meg eldobva. Az ismeretlenek fel voltak készülve a bűncselekmény elkövetésére, az egyik busz tankjáról a lakatot is levágták, valószínűleg minden felszereléssel rendelkeztek a lopáshoz. 

A rendőrök még dél után is helyszíneltek, a kár több százezer forint is lehet. Kerestük az esettel kapcsolatban a rendőrséget is, akik későbbre ígértek választ. 

2018.09.10. 22:56 frissítés: A rendőrség tájékoztatása szerint a kérdéses eset kapcsán a Várpalotai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Megjelent: 14939 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 10 szeptember 2018 22:57

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum