f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
péntek, 28 szeptember 2018 17:25

Újabb részletek a várpalotai kettős gyilkosságról - egy férfit elkaptak a rendőrök

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Emberölés Várpalotán Emberölés Várpalotán fotók: Ács Krisztián

Várpalota - Egy nappal korábban még boldogan beszélt Enikő egy ismerősének arról, hogy gyermeke apjával egy házba költöznek. Másnap este azonban brutálisan meggyilkolták a 22 éves anyát és kétéves kisfiát. 

Mint, arról korábban beszámoltunk, pénteken délelőtt, egy telken lévő kis lakóépületben történt gyilkosság, az áldozat a 22 éves Enikő és 2 éves kisfia volt. Tegnap délután a meggyilkolt nő és kisfia még jókedvűen játszadozott a közeli lakótelepen - mondta el az egyik szomszéd. A szomszéd arról is beszélt, hogy találkozott és beszélgetett Enikővel a tegnapi nap folyamán, sőt megbeszélték, hogy Enikő és a kisfiú estefelé átmennek hozzá megnézni a kutyáját. De nem érkeztek meg, és Enikőtől este azt az információt kapta, hogy azért nem mennek, mert közben a kisfia elaludt. Úgy tudjuk, hogy Enikő és párja január óta élt ezen a telken.

Enikő közeli ismerőse azt is elmondta, hogy a volt élettárs gyakran kereste, mindig nagyon féltékeny volt és többször a tudtukra adta, hogy nem lesz ennek jó vége. Egy másik szomszéd arról beszélt, hogy a 22 éves nő Tatabányára ment volna dolgozni, abba a gyárba, ahol jelenleg a gyermekének apja is dolgozik. Hozzátette, a nő és gyermeke is örültek, hogy viszonyuk rendeződött és hogy újra együtt lesznek, erről számolt be neki a gyilkosság előtt egy nappal a meggyilkolt nő. Éppen ezért, Enikő a Baglyas-hegyi házát szerette volna eladni és ebből vették volna közösen Gergővel a kinézett házat. Csakhogy ezt a nő volt párja nem nézte jó szemmel és úgy gondolta, ha az övé nem lehet Enikő, akkor másé sem lesz - mondta egy neve elhallgatását kérő nő. Információnk szerint a gyilkosság estéjén, este tizenegy és fél tizenkettő között, egy közelben lakó férfi kutyaugatásra lett figyelmes, ezért kinézett a házuk elé. Akkor hallott egy nagy üvegcsörömpölést, ezután nagy zuhogást, ami állítása szerint olyan volt, mintha a padláson futkároztak volna. Később aztán hirtelen csend lett. A holttestekre pénteken délelőtt találtak rá, a látogatóba érkező rokonok. A helyszínelés közben megérkezett a kisfiú apja és annak családja Mocsáról. Falusi Józsefné arról beszélt, hogy fia, Gergő nem érte el Enikőt telefonon már tegnap délután óta. Pénteken reggel kapott üzenetet a kisfiú apja a volt tulajdonostól, hogy hívja fel, mert gond van. - Felhívta és mondta neki, hogy állítólag be van törve az ablak, az Enikőnek szét van verve a feje, a kisgyereket nem találják, utána őt is megtalálták, és mi rohantunk ide - mondta el a kisfiú nagymamája.

A szomszédok szerint a kisfiút a gyilkosa egy késsel leszúrta. Az apa amikor a hírt meghallotta teljesen összeomlott, a meggyilkolt nő volt élettársának a nevét ordította többször is. A fájdalomtól olyan sokkot kapott, hogy nem sokkal később mentőt kellett hívni hozzá, és nyugtatóval ellátni. A meggyilkolt kisfiú apjának családjától azt is megtudtuk, hogy Enikő csütörtökön érkezett a házhoz a kisfiával csomagolni. Ugyanis az apa családja, a mai napon ment volna értük teherautóval és elköltöztek volna, oda ahol a kisfiú édesapja munkát talált magának. Közben a helyszínre ért a meggyilkolt nő édesanyja és élettársa is, akik megtörve és értetlenül, könnyes szemmel jöttek-mentek a területen.

A rendőrök egy fényképpel járták a környéket, kerestek egy férfit, valószínűleg Enikő korábbi barátját. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, majd a bejelentést követően rövid időn belül elfogtak egy személyt, aki a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható. A 40 éves férfit előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, kihallgatása folyamatban van - közölte a rendőrség. Úgy tudjuk a férfi egy Várpalotához közeli településen élt. A rendőrség emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Stábunk jelenleg is a helyszínen tartózkodik, a terület még mindig le van zárva, folyik a helyszínelés. 

Megjelent: 17476 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 28 szeptember 2018 22:33

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum