f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2019 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szombat, 11 augusztus 2018 13:46

Vidi drukkerek haltak meg a brutális balesetben - meccsről mentek hazafelé(fotókkal!!!)

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)
Vidi drukkerek haltak meg a brutális balesetben - meccsről mentek hazafelé(fotókkal!!!) Fotók: Ács Krisztián

Magyaralmás - A három kocsiban összesen tízen utaztak, közülük hárman meghaltak, hatan megsérültek a tegnap este Magyaralmás közelében történt tragikus balesetben. 

Mint azt tegnap este megírtuk, borzalmas baleset történt a 81-es főúton Fejér megyében. A rendőrség tájékoztatása szerint egy Mór irányába haladó személykocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy Székesfehérvár felé tartó Mercedes típusú személykocsival.

A Mercedes ezután megpördült, majd a Székesfehérvár felől érkező Toyota személykocsi az oldalába rohant. A Mercedesben ülő 64, 67 és 75 éves székesfehérvári férfiak olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen meghaltak - mondta el Sturcz Tímea kommunikációs referens. A Toyotában egy család utazott, köztük három gyerek is. Információnk szerint az édesapa az ütközés után olyan sokkot kapott, hogy folyamatosan fiát nyugtatgatta, hogy ne hagyja el magát. 

A harmadik kocsiban ketten utaztak. Egy buszvezető a baleset után néhány másodperccel ért a helyszínre, éppen munkásokkal tartott hazafelé.  - Annyit láttam, hogy az előttem haladó két kocsinak elkezdett villogni az vészvillogó és egy srác futott hozzám, hogy mondjam el a Katasztrófavédelemnek, hogy hol vagyunk, mert ő pécsi és nem tudja - idézi fel a történteket a sofőr. Elmondása szerint a buszból miután kiszállt megnézte a sérülteket - fülén a telefonnal - és tájékoztatta a vonalban lévő szakembert az állapotukról.

- Közelebb mentem és akkor láttam, hogy itt nagy a gond. Borzalmas volt, a középső kocsiban meg sem mozdultak, látszott, hogy ott komoly gond van - mondta a sofőr. A roncsokból a tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a sérülteket, akiket  a mentők kórházba szállítottak.

Információnk szerint a három idős férfi éppen egy Videoton meccsről tartott hazafelé, amikor a tragédia történt. A hátsó ülésen egy Vidi sál árulkodott, a férfiak kedvenc csapatáról. A baleset miatt az úttest több mint hat órán keresztül teljesen le volt zárva, csak hajnali háromnegyed ötkor indulhatott meg a forgalom. 

Megjelent: 13827 alkalommal Utoljára frissítve: szombat, 11 augusztus 2018 15:05

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum