f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
hétfő, 12 november 2018 21:26

Disznóölésen szurkálta meg párját egy férfi Szőcön

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)
Bűnügyi helyszínelő kocsi hagyja el a késelés helyszínét Bűnügyi helyszínelő kocsi hagyja el a késelés helyszínét fotók: Ács Krisztián

Szőc - Nem kell, hogy haza gyere velem, itt is meghalhatsz! Ezt mondta a megszurkált lány édesanyja szerint az a 27 éves férfi, aki többször mellkason, majd test szerte megszúrta, majd összevagdosta a lánya arcát Szőcön vasárnap délután. A 19 éves lányért sokáig küzdöttek a mentők, végül. A férfi a helyszínen lévők lefogták míg a rendőrök kiértek.

A csendes kis faluban megdöbbenve és értetlenül álltak az emberek a vasárnap délután történt késelés hallatán. A tragédia estéjéről az egyik szemtanú még a sokk hatása alatt arról beszélt, hogy egy asztalnál ültek, amikor a férfi hirtelen felállt és csak annyit mondott, hogy elmentünk, majd jövünk. Abban a pillanatban a férfi egy nagyjából 15 cm pengehosszúságú disznóölő kést felkapott az asztalról és a közelében lévő élettársát többször mellkason szúrta, majd összekaszabolta az arcát is. Egy másik neve elhallgatását kérő szemtanú éppen a házból tartott kifelé amikor nagy kiabálásra lett figyelmes.

Itt, ezen az udvaron történt a tragédia

Amikor kiért a házból látta, hogy a 19 éves lány csupa vér, szájából is bugyogott a vér és remegett és csak annyit tudott mondani, hogy nagyon rosszul van. Azonnal bevitték a házba, miközben a lány többször eszméletét vesztette. Amikor felpofozták, megadta az édesanyja számát, hogy hívják fel. A lány édesanyját az egyik szemtanú értesítette a történtekről - erről számolt be a megszurkált lány édesanyja. - Telefonon hívtak fel, hogy a lányomat életveszélyes állapotban mentő vitte kórházba, többször megszúrták. Hozzátette, a lánya túl van az életveszélyen, több műtéten is átesett már, de jelenleg is intenzív osztályon fekszik.

A disznóölés kellékei még másnap is látszottak. A házban minden csupa vér volt

Megkerestük a férfi édesapját is, akit láthatóan nagyon megviselt az eset, elcsukló hangot csak annyit mondott, nem így nevelte a fiát. Az édesanya elmondta, lánya azért nem mert hazamenni a párjával, mert félt tőle, ha hazamennek, akkor bántani fogja. Ezután mondta neki a férfi, hogy: " Nem kell, hogy haza gyere velem, itt is meghalhatsz. " A 27 éves férfit a helyszínen lévők leteperték, miközben hívták a mentőket és a rendőröket. Nátrán Albin vezető mentőtiszt elmondta, bajtársai a helyszínen egy többszörösen szúrt kombinált mellkas sérültet életveszélyes állapotban találtak. Azonnal infúziót, vérzéscsillapító injekciót kapott, majd a közvetlen életveszély elhárítása után az ajkai kórház baleseti intenzív osztályára szállítottak. 

Gyerekek is voltak az udvaron, akik végignézték , ahogy többször megszúrta a párját az agresszív férfi

Dr. Kaliba Tamás alezredes kiemelt fővizsgáló elmondta, a férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és bűnügyi őrizetbe vették. Gyanúsítotti kihallgatása után a főügyészségnél kezdeményezik letartóztatását. Úgy tudjuk a férfi korábban ült már börtönben különböző bűncselekmények elkövetése miatt. 

Megjelent: 1165 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 13 november 2018 11:13

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum