f t g m
  • Dunántúli hírek

  • Színes

  • Kéklámpa

  • Hazánk hírei

Copyright 2020 - Delta Hírek- Minden jog fenntartva!
szombat, 04 január 2020 17:30

Az oroszlányi nőgyilkosság Kiemelt

Írta:
Értékelés:
(7 szavazat)

Oroszlány - Brutálisan, szinte élve boncoltak fel egy 36 éves nőt Oroszlányban, holttestére szilveszter napján, reggel találtak. 

2019. december 31-én reggel fél kilenckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy oroszlányi társasház egyik lakásában egy női holttestet találtak. A rendőrök nagy erőkkel a helyszínre mentek, ahol kiderült, hogy a 36 éves Eliza gyilkosság áldozata lett.

 

© Ács Krisztián

A nő - mint kiderült - próbált védekezni, a körmeivel kapaszkodott a férfiba, de a nála sokkal erősebb férfi végül kegyetlenül elbánt, a mindössze 45 kg-os nővel. Hidegvérű gyilkosa egy recés késsel elvágta a nyakát, többször mellkason és hason szúrta. A biztonsági őrként dolgozó férfi - akinél a brutális gyilkosság történt - reggel munkából ment haza, amikor rátalált a földön fekvő nőre. Hírek szerint először azt hitte alszik, csak később hívta a mentőket, amikor a nő jó ideje nem mozdult.

 

© Ács Krisztián

A nyomozók ellepték a környéket, ugyanis a nő gyilkosa szökésben volt. Az áldozat anyja, Farkas Éva egy ismerősétől kapta a kegyetlen hírt. Azonnal a lakáshoz sietett, ahol lánya vérbe fagyva feküdt a szobában, de a rendőrök nem engedték be. Éva arról beszélt, hogy az ott lakó férfi elmesélte neki milyen borzalmat látott a szobában.

 

© Ács Krisztián

© Ács Krisztián

A rendőrök ekkor még nem tudták ki az elkövető. A gyilkos napokig szabadon mászkált a városban és többen látni vélték a gyilkosság helyszínének közelében is. Erről már a helyiek beszéltek, akik elmondták a férfit többször látták az Ürge-hegyen, ott lakhatott albérletben, egy ismerősének a házában.

 

© Rendőrség

A széleskörű adatgyűjtésnek és a jó minőségű kamerafelvételeknek köszönhetően január másodikán elfogták az 55 éves K. K. Lászlót, aki megalapozottan gyanúsítható a gyilkossággal. K. K. Lászlót január harmadikán tekintettel a szökés elrejtőzés veszélyére, valamint arra, hogy szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné, így különösen a kihallgatandó tanúkat jogellenesen befolyásolná, tárgyi bizonyítási eszközt semmisítene meg, vagy rejtene el, a Tatabányai Járásbíróság letartóztatta a férfit. A települést megrázta az eset, többen felháborítónak tartják, hogy ilyen borzalmas kivégzés megtörténhetett. Egy neve elhallgatását kérő férfi elmondta, hogy Oroszlányban egyre gyakoribbak az erőszakos bűncselekmények, már várható volt, hogy újabb tragédia történik. 

 

© Facebook

A gyilkosság gyanúsítottja információink szerint korábban egy térkövezéssel is foglalkozó cégnél dolgozott, majd egy autóipari cégnél volt munkás és albérletben lakott. Több ismerőse szerint a férfi többször agresszívan viselkedett, volt, hogy egy kocsmában is részegen balhézott és egy helyi törzsvendégnek kellett leállítani és kizavarni. Eliza volt élettársa Győző - aki 12 éven keresztül együtt volt a nővel - felfoghatatlannak tartja ami történt, azt mondta nem tudja elképzelni ki és miért bánt el ilyen bestiális módon egykori párjával. 

 

© Facebook

Eliza édesanyja és családja teljesen összetört, Éva szerint lányát élve boncolták fel. Eliza 14 éves lányát nagyon megrázta az édesanyja halálának a híre, egyszerűen nem tudják feldolgozni, ami velük történt. Az áldozat édesanyja hozzátette, szeretnének a lánya gyilkosának a szemébe nézni. A család szerint a temetés közel 700 ezer forintba kerül, ehhez várnak segítséget az emberektől, hogy lányukat meltóképpen tudják elbúcsúztatni. 

Megjelent: 2018 alkalommal Utoljára frissítve: szombat, 04 január 2020 19:32

Delta Hírek- a realitás talaján

                        

Impresszum